Summerschool

Intensieve Engelse weekcursus voor kinderen

Zit je kind in groep 7 of 8 van de basisschool en wil je hem/haar vast voorbereiden op het kernvak Engels? Of zit je kind al in de brugklas of 2e klas van de middelbare school en heeft hij/zij moeite met Engels? Schrijf je kind in voor de Summerschool week in Bussum, georganiseerd door het Bijleslokaal in samenwerking met PLEK Huiswerkbegeleiding. In een week behandelen we in een kleine groep intensief de Engelse grammatica en spreekvaardigheden zodat ze tijdens het komende schooljaar met meer gemak de Engelse les op school kunnen volgen.

summerschool 22

Voor de basisschool (10-12 jaar)

Deze Summerschool is bedoeld voor basisschoolleerlingen die zich willen voorbereiden op de brugklas of het gewoon leuk vinden om alvast beter Engels te leren. Van maandag t/m donderdag 9.30 tot 16.00 uur en vrijdag 9.30 tot 13.00 uur wordt tijd besteed aan grammatica en woordenschat. De voertaal is de hele dag volledig Engels, ook tijdens de lunch. De theoretische lessen worden afgewisseld met praktijk (conversatie), sport en spel. Want ook tijdens lichaamsbeweging kun je gewoon doorgaan met Engels praten. Voor de overige ontspanning doen we iets creatiefs of kijken we een typisch Engelse of Amerikaanse film. Groepsgrootte: 6-12 leerlingen. De lessen worden afwisselend verzorgd door docenten (native speaker) en studenten.

Aan het einde van de week krijgen de kinderen een toets en certificaat, zodat je als ouders kunt zien wat je kind geleerd heeft.

Datum: de data voor 2023 volgen op deze website

Prijs (incl. materiaal, drank, snacks en lunch): de prijs voor 2023 volgt nog

Lokatie: PLEK, Vaartweg 23G Bussum

Voor de middelbare school (12-14 jaar)

Van maandag t/m vrijdag 10.00 tot 13.00 uur wordt tijd besteed aan grammatica en woordenschat. De voertaal is volledig Engels. De theoretische lessen worden afgewisseld met praktijk (conversatie). Om de leerlingen bij de les te houden onderbreken we de intensieve lessen met een High Tea, creatieve of sportieve activiteiten. Groepsgrootte: 6-12 leerlingen. De lessen worden afwisselend verzorgd door docenten (native speaker) en studenten.

Aan het einde van de week beheersen de leerlingen de grammatica van de onderbouw en hebben ze een grote stap gemaakt in het vergroten van hun woordenschat. Op de laatste dag van de week nemen we bij alle leerlingen een toets af en ontvangen de leerlingen een certificaat. De ouders kunnen dan ook goed zien wat hun kinderen hebben geleerd.

Datum: 28 augustus – 1 september 2023 (onder voorbehoud bij voldoende kinderen)

Prijs (incl. materiaal, drank en snacks): € 295,-

Lokatie: PLEK, Vaartweg 23G Bussum

Bij aanmelding voor Summerschool zijn de algemene annuleringsvoorwaarden van toepassing.

AANMELDFORMULIER

  Naam leerling (verplicht)

  School en groep/klas

  Niveau

  Naam ouder/verzorger

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Straat

  Postcode

  Plaats

  Voorkeursweek

  Summerschool in Bussum data volgen (10-12 jaar)
  Summerschool in Bussum 28 augustus-1 september 2023 (12-14 jaar)

  Toelichting (eventueel)