Voorwaarden

Afspraken nakomen

Indien mogelijk, zodra u weet dat een afspraak voor een bijles of training niet door kan gaan, graag ruim van tevoren doch uiterlijk 24 uur ervoor contact opnemen (liefst telefonisch) om de afspraak te annuleren. Gebeurt dit niet, dan zijn we genoodzaakt het gewone tarief te berekenen.

Verantwoordelijkheid

Het Bijleslokaal ondersteunt kinderen in het leren. We doen er alles aan om de resultaten te verbeteren, maar we kunnen geen wonderen verrichten; we kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden als een kind niet vooruit gaat. Ouders zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun keuzes en beslissingen ten aanzien van hun kind.

Voorwaarden Summerschool

Het Bijleslokaal en PLEK Huiswerkbegeleiding behouden zich het recht om de Summerschool te annuleren bij te weinig deelnemers (minder dan 6) of een extra groep samen te stellen bij te veel aanmeldingen.

Heb je je kind aangemeld en je erna toch bedacht of kan je kind om een andere reden de Summerschool niet bijwonen? Tot 14 werkdagen na je aanmelding kun je, zonder een reden op te geven, de cursus annuleren. Zijn de 14 werkdagen al voorbij, dan geldt het volgende:

  • De annulering dient via e-mail (info@hetbijleslokaal.nl) bij ons ingediend te zijn voordat de Summerschool is begonnen.
  • Bij annulering tot een maand voor aanvang van de Summerschool bent je 20% van de overeengekomen prijs verschuldigd.
  • Bij annulering tussen een maand en twee weken voor aanvang van de Summerschool bent je 50% van de overeengekomen prijs verschuldigd.
  • Bij annulering korter dan 2 weken voor aanvang van de Summerschool dien je het volledige overeengekomen bedrag te betalen.
  • Na aanvang van de Summerschool is annulering niet meer mogelijk, evenals een tussentijdse beëindiging geeft geen recht op terugbetaling

Als je kind op het laatste moment verhinderd is, dan mag een ander na overleg de plaats innemen. Deze deelnemer dient wel aan de juiste doelgroep/leeftijd te voldoen.