Cursus Word en Powerpoint

DIRECT AANMELDEN

Met deze creatieve cursus leren kinderen uit groep 6, 7 en 8 in WORD te werken. Superhandig voor alle werkstukken voor school.

Het kind wordt tijdens deze cursus de eigenaar van een pizzeria. In een groepje gaan ze aan de slag met het ontwerpen van een menukaart, een poster maken en de lekkerste pizza-recepten verzamelen. Al doende leren ze een heleboel over het programma WORD, zoals plaatjes invoegen en opmaken, tabellen maken, paginanummers en index invoegen, WordArt en nog veel meer.
Tegelijkertijd leren ze werken met een gmail-adres en een cloud-opslag.

De 6e les gaan we aan de slag met Powerpoint en krijgen ze de belangrijkste info om een presentatie te maken. 

Praktische info

De cursus is te volgen op een computer met internetaansluiting en het WORD programma uit het Microsoft Office pakket. De cursus is gemaakt voor versie WORD 2010 en 2013.

Deze cursus is geschikt voor de kinderen die een typecursus hebben gedaan, maar ook voor kinderen die nog niet zo bedreven zijn met de computer.

De cursus bestaat uit 6 lessen van een uur. Er is geen huiswerk, maar natuurlijk mogen de kinderen thuis verder werken aan zelfbedachte documenten of echte huiswerkopdrachten van school.

De kosten

De cursus kost € 85,- (incl. BTW, inclusief online licentie en 6 groepslessen).

Data en tijden

In mei 2019 gaat de cursus bij voldoende animo bij TIENS van start. Deze cursus is alleen voor kinderen die bij TIENS zitten. 

DIRECT AANMELDEN