Cursussen bij TIENS

Gaat uw zoon of dochter enkele middagen in de week naar TIENS in Bussum? Het Bijleslokaal organiseert in samenwerking met TIENS diverse cursussen op de naschoolse opvang lokatie in Bussum. Profiteer van de lagere deelnameprijzen en meld uw kind aan!

Typecursus

In 12 lessen het typediploma! Samen met hun vriendjes of vriendinnetjes bij TIENS kunnen kinderen deelnemen aan de typecursus. De cursus bestaat uit 12 lessen op de Tiens lokatie en een examen, waarbij thuis ook goed geoefend moet worden.
Wanneer: De cursus start in maart 2023 op dinsdag of donderdag van 16.00 tot 16.45 uur, bij voldoende deelnemers.
Kosten: € 175,00 minus korting 10%

Meer info over het nut van een typecursus.

(Kan uw kind niet op dinsdag of donderdag, geeft u uw kind dan onder voorbehoud op en geef aan op het aanmeldformulier welke dag u wenst. We zullen dan inventariseren of er een extra cursus georganiseerd kan worden.)

DIRECT AANMELDEN

Engelse les

De cursus bestaat uit 5 lessen voor beginners. Optioneel kunt u na deze cursus uw kind aanmelden voor 5 vervolglessen. Meer info over de Engelse cursus vindt u hier.
Wanneer: De cursus start vanaf september 2022 op maandagen van 16.00 tot 16.45 uur, bij voldoende deelnemers.
Kosten per 5 lessen: € 67,50

Meer info over de Engelse cursus vindt u hier.

DIRECT AANMELDEN

Leren Leren

Om uw kind goed voor te bereiden op de brugklas organiseert Het Bijleslokaal de 5-daagse training Leren Leren. Mocht u daarin interesse hebben, geeft u dat dan aan via de onderstaande link. We organiseren een cursus aan de hand van de animo.

VOORLOPIG AANMELDEN

Leren programmeren

Leer de basis in 10 lessen. Bij voldoende animo start er een cursus. Meer info over de cursus vindt u hier.
Kosten: € 135,00

DIRECT AANMELDEN

Word/Powerpoint

In 6 lessen leer je alle handigheidjes van Word. In de laatste les behandelen we Powerpoint. Handig voor je werkstuk of spreekbeurt! Bij voldoende animo start er een cursus.
Kosten: € 75,00

DIRECT AANMELDEN

Voorwaarden deelname Tiens cursussen

De bovenstaande Tiens cursussen zijn alleen voor kinderen bedoeld die naar de naschoolse opvang gaan bij Tiens Bussum. De cursussen gaan pas door bij voldoende deelnemers. Het lagere deelnemerstarief geldt alleen bij deelname aan cursussen op de Tiens lokatie. Indien wordt deelgenomen op de lokatie in Naarden Vesting van Het Bijleslokaal gelden de standaard tarieven.