Vakantie aanbod

Les in de vakantie

Is uw kind met de hakken over de sloot overgegaan naar de volgende groep? Wilt u hem/haar bijspijkeren in meerdere vakken op een snelle en leuke manier?

Oefenen

In de schoolvakanties kunnen altijd bijlessen gepland worden.

In de laatste week van de zomervakantie organiseert Het Bijleslokaal een cursus voor kinderen van de basisschool. In een week komt uw kind iedere ochtend van 9.00 tot 12.00 uur oefenen in de vakken waar hij/zij moeite mee heeft: rekenen, spelling, lezen of Cito-toetsen oefenen en als vast onderdeel Engelse les. De lessen worden in groepjes van 3 tot 5 kinderen verzorgd.

Schema

Tussen 9.00 en 9.15 uur worden de kinderen verwacht. We starten om 9.15 uur met het eerste vak. Na 45 minuten is er 15 minuten pauze. Daarna vervolgen we de les met een tweede vak. Na weer 15 minuten pauze vervolgen we met het laatste vak: Engels. Omdat Engels op een speelse manier wordt gedoceerd (liedjes zingen, spelletjes doen) is het haalbaar om de concentratie vast te houden bij de kinderen.

In de pauzes kunnen de kinderen onder begeleiding buiten spelen. Voor drinken en versnaperingen (fruit en koekjes) wordt gezorgd.

Leeftijden

Het Zomerlokaal is voor alle leeftijden. Aan de hand van de aanmeldingen worden groepjes samengesteld.

De kosten

De kosten bedragen €375,- per week per kind, inclusief materiaal, versnaperingen en drank.

Wanneer

De laatste week van de zomervakantie (27 t/m 31 augustus 2018) van 9.00 tot 12.00 uur.

Lokatie

Naarden Vesting

Aanmelden