Compacte rekencursus bij Het Bijleslokaal

Kinderen zitten in een rumoerige klas, hebben diverse leerkrachten door uitval, hebben een Corona-achterstand of gewoon geen rekenknobbel! Er zijn veel redenen waarom een kind achter kan lopen in rekenen. Meestal is het geen gebrek aan intelligentie, maar door omstandigheden zit de basis er gewoon niet voldoende in, waardoor de moeilijkere sommen niet lukken. Frustratie, boosheid, onzekerheid en … ouders die het al helemaal niet kunnen uitleggen volgens de opstandige prĂ©-puber!

Dan hoor je ineens een reclame op de radio of ziet het voorbij flitsen op tv en social media: Foutloos rekenen in 3 maanden. Wat? Dit moet een grap zijn, denk je. Maar het kan echt. Ook bij Het Bijleslokaal bieden we een vergelijkbare cursus aan.

In 12 weken doorloopt je kind uit groep 7 of 8 alle stof die op de basisschool wordt behandeld. Voordat je je kind aanmeldt, is het wel nodig dat de automatisering van de tafels en plussommen er al aardig in zit. Dit kunnen we voor je testen. Waar we vervolgens tijdens de cursus de kinderen in helpen zijn de moeilijkere sommen (x, :, breuken, etc.) en de verhaaltjessommen die in de Cito-toetsen terugkomen.

In september 2023 gaat deze intensieve cursus van start met een klein groepje (4 kinderen) met iedere week twee rekenlessen. Na 3 maanden beheerst je kind de stof!

Interesse? Neem contact op of kijk hier voor meer info.