Vakantie!

Alle kinderen hebben na een hectisch schooljaar weer (bijna) zomervakantie. Even tijd voor rust en onbezorgd genieten van leuke dingen. Als ouder hoef je je kind even niet achter de broek aan te zitten om zelfstandig online huiswerk te maken. Geen gestress voor een toets. Heerlijk.

De rapporten op de basisschool zijn dit jaar anders dan normaal. Door het gebrek aan toetsing gebruiken de leerkrachten andere manieren om te rapporteren. Veel scholen in Naarden/Bussum hebben de Cito-toetsen uitgesteld naar het najaar van 2020. Dat betekent dat aan het begin van het nieuwe schooljaar de kinderen direct aan de bak moeten na een lange zomer zonder te werken.

Wil je je kind even ‘opfrissen’ aan het begin van het nieuwe schoolseizoen? Of heeft je kind op het eindrapport een vak waar het minder sterk in is? Kom dan naar Het Bijleslokaal. Een uurtje bijles in de week met individuele aandacht van een juf geeft een kind extra houvast, structuur en zelfvertrouwen.

Ook geeft bijles de ouders een zekere mate van rust. De wetenschap dat je kind in de gaten gehouden wordt of hij of zij wel ‘bij’ is, is prettig.

Mocht je vast een plekje willen reserveren, maar nog niet precies weten welke middag het beste uitkomt in verband met sporten of clubjes, bel of mail ons.

Fijne zomer!